Wijkfeest 2018

Stratenvolleybal

De inschrijving van het jaarlijkse volleybaltoernooi van Zuiderburen is geopend. Op 8 september strijden maximaal 20 teams om de felbegeerde titel! Geef je snel op!

Sportievelingen opgelet!

Op 8 september is het weer zover : vanaf 13 uur wordt het jaarlijkse volleybaltoernooi van Zuiderburen gespeeld. 

Volleybaltoernooi
De voorbereidingen zijn in volle gang en de inschrijving voor het volleybal is geopend. De teamcaptains van vorig jaar zijn al benaderd via de mail, maar ook nieuwe teams zijn van harte welkom! Er is dit jaar weer plek voor maximaal 20 teams dus vraag je buren en geef je snel op. We verwachten minimaal 6 spelers per team, en altijd minimaal één dame in het veld.

Aanmelden
Meld je aan door een mail te sturen naar wijkfeest@wijkverenigingzuiderburen.nlmet de volgende gegevens: teamnaam, straat, NAW gegevens + telnummer van de teamcaptain en de namen van alle spelers. Vragen? Stuur ze per mail aan wijkfeest@wijkverenigingzuiderburen.nl
Kosten
De kosten zijn € 7,50 per persoon (deelname, 2 consumpties plus warme hap). Je aanmelding is compleet als we ook het inschrijfgeld (per team) binnen hebben. Betaling graag op bankrekening NL87RABO0112696678 t.n.v. 'Wijkvereniging Zuiderburen' onder vermelding van 'zomerfeest volleybal' en je teamnaam.

Doe mee met het volleybaltoernooi en wacht niet te lang met inschrijven! Geef jouw team uiterlijk 3 september a.s. op voor het altijd sportieve en gezellig volleybaltoernooi!